Referensbilder

Hjälp oss inspirera

Tack för att du vill hjälpa oss

Vi på Designlight är mycket tacksamma för all information vi kan få från dig som slutkonsument av våra produkter. Informationen du delar med oss kan ligga till grund för framtida utveckling men kan även användas för att inspirera andra kunder.

Har du ett intressant projekt eller bilder vill vi gärna använda dessa för marknadsföring i olika kanaler.

I formuläret kan du dela din information med oss. Använder vi någon av dina bilder eller beskrivningar kommer vi skicka ut en present till dig som tack för hjälpen. Vi behöver dina adressuppgifter för att kunna skicka en eventuell present eller i de fall vi vill kontakta dig för ytterligare informtion.

Tack för att du hjälper oss och våra kunder
/Personalen Designlight

Notera att vi kan vi komma skriva om eller ändra hela eller delar av din beskrivning. Avsikten med beskrivningen är att på bästa sätt beskriva just ditt projekt. Detta kan handla om vad som blev bra/dåligt eller t.ex. vilka material som använts vid just din installation.

Notera att här kan vi maximalt ta emot bilder på 20mb. Har du större filer får du packa ner dem till mindre format eller skicka formulär flera gånger.Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, gif, png, tiff, tif, webp, heic, zip, rar, 7z. Max. file size: 20 MB

Genom att kryssa i rutan godkänner du att vi tar del av din information och att vi kan använda denna i syfte att marknadsföra våra produkter.

Kryssa i denna ruta om du även vill ta del av vårt nyhetsbrev.