Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba med oss?

Vi på Designlight är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare.

Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling, i en i högsta grad levande framtidsbransch.

 

 


Just nu söker vi belysningssäljare Stockholm

Designlight Scandinavian AB fortsätter att växa kraftigt och söker nu belysningssäljare att ansvara för den fortsatta försäljningen i Stockholm. Drivs du av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer? Har du tidigare erfarenhet ifrån belysningsbranschen och är redo för en ordentlig utmaning? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Arbetsuppgifter: Din roll som säljare innebär att du marknadsför Designlight´s sortiment till våra kunder i Stockholmsområdet, som är både grossister och slutkund. Vi finns hos samtliga av de större elgrossisterna och försäljningen sker främst via personliga möten och mässor. Du kommer både arbeta med att utveckla vår befintliga kundstock och förväntas även att skapa nya kundkontakter för att aktivt driva försäljningen framåt. Då vårt huvudkontor är beläget i Moheda i Småland, utgår du hemifrån, men fungerar det bra är vi öppna för att satsa på ett Stockholmskontor inom en närmsta framtid.

Din profil: Vi lägger stor vikt på ett starkt driv och en vilja att göra affärer! Du har god social förmåga, är ambitiös och har motivationen till att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som säljare inom branschen och en god el-teknisk förståelse.

Vi erbjuder: En spännande tjänst där det för rätt person finns fina möjligheter att utvecklas i företaget. Bil och lön + bonus.

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-955668. Ansöker gör du via annonsen. Varmt välkommen!