Filters
Filter

LED-Downlights

LED-downlights i tak kan fungera både som allmän och effektbelysning. Våra LED-downlights finns i olika ljusfärg, storlek, flerpack, med / utan drivdon osv.

Söker du en LED-downlight med viss håltagning, ljusstyrka, diameter etc. kan du använda vår filtereringsfunktion för att hitta rätt lampa.

Snabblänkar

Isoleringsmontage | Dosmontage | Badrum | Under tak utomhus

Läs mer om Downlights

 

Downlights eller LED-spotlights? Beroende på vem man frågar benämns en infälld spotligt olika. Frågar man en slutkonsument tänker de ofta på spotlight eller LED-spotlight när man pratar om infällda lampor i taket. För de som arbetar med belysning innebär en LED-spotligt en riktbar lampa som har snävare spridningsvinkel. Oavsett vad du väljer att kalla det, innehåller denna kategori lampor som skall fällas in i taket.

 Downlight / Spotlights – för olika typer av montage

Downlights för isoleringsmontage kan vara att föredra då man inte behöver skyddskåpa. Installation av denna typ av downlight går ofta fortare och kostar därmed mindre.

Downlights för montage i kopplingsdosor har också sina fördelar och här har vi några riktigt populära alternativ.

I badrum är det viktigt att produkterna uppnår den skyddsklass / IP-klass som rekommenderas. Normalt brukar man installera lampor med IP44 eller högre.

Downlights spotlights för montage i takfot där lackbehandlingen och färgen behöver tåla saltvatten. Detta är viktigt, speciellt om de skall monteras på västkusten.