Belysningsförslag

Belysning kan skapa ett hem av ett hus samt möjliggör för husägarens personlighet att skina igenom. Utan god belysning riskeras effekten av övriga väl genomtänkta detaljer såsom inredning, golv och tapeter att gå förlorad. Att skapa en god belysning är därmed en förutsättning för att lyckas få ut det mesta möjliga av ett hem.

Forskning visar att väl ljussatta miljöer är bra för hälsan och välbefinnandet, rätt belysning sätter även ton och skapar en trevlig atmosfär i ett rum. Nyckeln till ett korrekt ljussatt rum ligger i förståelsen av syftet med rummet och tillämpningen av relevant belysning.

 

Vill du ha ett ljusförslag? Kontakta oss

Martin Gustavsson
Ljusdesign
 martin@designlight.nu
+46 (0)472-716 01

Badrum

Badrummet är till för både avkoppling och när man ska göra sig fin, genom att styra sin belysning med en dimmer kan du kombinera dessa två.

Läs mer

Kök

Köket är verkligen hjärtat i huset, det är här vi spenderar mycket tid. Det är oftast det första vi möts av och det är här vi "hänger", vi lagar mat och umgås. Det är viktigt med en bra belysning och rätt placering för att få ut det mesta av sitt fina kök.

Läs mer

Industri

Hos Designlight hittar du en mängd strålkastare och andra lampor som lämpar sig för att belysa större ytor. Här kan du se bilder över några av de projekt där starkare LED belysning använts.

Läs mer