Om oss

Designlight Scandinavian är ett företag med huvudkontor och centrallager beläget i Moheda, mitt i Småland. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativ belysning till konkurrenskraftiga priser till elektriker, fastighetsbolag och industriella kunder.

 

Brett sortiment

Vårt breda sortiment omfattar olika typer av belysningslösningar som möter de högsta kvalitetsstandarderna i Norden både när det gäller ljudkvalité och montagevänlighet. Vi strävar alltid efter att erbjuda pålitliga och effektiva produkter som möter våra kunders behov och förväntningar.

Skräddarsydda slösningar

Utöver att erbjuda standardprodukter är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för olika tillverkare inom köks, butiks- och hotellindustrin. Vi förstår vikten av att ha en belysning som passar perfekt till specifika miljöer och hjälper våra kunder att utforma och producera kundanpassade belysningslösningar som förhöjer deras produkter och utrymmen.

Erfaranhet

Vårt team av erfarna och dedikerade medarbetare är alltid redo att ge professionell rådgivning och support till våra kunder. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer och leverera enastående kundservice.

Pålitlighet

Vi på Designlight är stolta över att vara en pålitlig partner för elektriker, fastighetsbolag och industriella kunder. Vi är övertygade om att vår kvalitetsbelysning och anpassade lösningar kan bidra till att skapa attraktiva och funktionella miljöer.

Ecovadis