Sport

Inspiration

Blev din sportbelysning extra snygg?

Skicka gärna in dina bilder till oss och ha chansen till att vinna ett presentkort.

Belysning för sport & idrott

Belysning för olika sorters idrott är ofta krävande. De flesta sporter kräver jämnt ljus som inte bländar. På arenor eller platser för högre divisioner eller elitidrott, finns även krav på att dioder och drivdon fungerar i kombination med kameror och sändningsutrustning för TV.

Vi på Designlight har en mängd referenser där vi bl.a. belyst travbanor, golf rancher, hockey,fotbolls och padelplaner. I skrivande stund är vårt största referansobjekt förmodligen någon av skidanläggningarna där man bytt lampor till våra modulstrålkastere.

Höga krav kräver ständig utveckling

Vi har idag belysningsarmaturer som lämpar sig för de flesta platser. Vi på Designlight jobbar dock ständigt med utveckling för att du som kund skall kunna få så bra ljus som möjligt men också ett bra pris utan att tumma på kvalité.

Då det ofta handlar om belysning som sitter på höga master, är underhåll viktigt. För att få ner service och underhållskostnader kan våra modulstrålkastare beställas med drivdonen separat i de fall man vill ha drivdonen på marknivå.

Sportbelysning – Designlight tipsar

Har du funderingar på stolpfästen, stolpar och andra tillbehör så kan du höra av dig till oss. Vi har sammarbetspartners som kan hjälpa dig som kund för att kunna leverera en helhetslösning för att fungera för just ditt projekt.

Det som bestämmer vilka krav som är gällande för t.ex. en idrottsarena är vilken typ av tävlingar man skall kunna ha. För tävlingar på elitnivå har man högre krav på lumenvärden och jämnhet och belysningen skall t.ex. vara lämplig i kombination med videoutrustning.

Ljusberäkningar

Martin Gustavsson

Martin Gustavsson

Ljusdesigner

Vill du byta eller installera ny belysning, hör av dig till Martin så kan han ge ett förslag. Handlar det om en fotbollsplan eller liknande ytor kan det vara bra att få GPS position för att se hur befintliga stolpar är placerade.

martin@designlight.nu

Blir det någon skidåkning under julledigheten?⛷️Kanske kommer några av er besöka @klappenski som nu öppnat upp för åkning. Något att lägga märke till i backen är den grymma belysningen som Designlight levererat. Otroligt ljus! 🌟
#sport
Nu börjar det snabbt mörkna om kvällarna och snart går vi dessutom över till vintertid. 🍂 Dags att sätta ljus på tillvaron så vi kan vara ute och hålla på med våra aktiviteter länge. 🎉 Vi på Designlight tillhandahåller riktigt grymma strålkastare som passar till bandyrinken, parkeringen, paddocken etc. 🤟🏼 #Designlight #Sport
Förläng säsongen för gäster och medlemmar med belysning för rangen 💡I samarbete med @rangeservantsweden skräddar vi ett förslag som passar era förutsättningar ⛳️ 🏌️‍♀️ #golf #golflife #Sport @rangeservantofficial
Drivningrange upplyst med belysning från Designlight i samarbete med @rangeservantsweden #Golf #Sport