Vi söker en passionerad Ljusdesigner!

Om tjänsten

Som ljusdesigner på Designlight blir du en nyckelspelare i ett passionerat team med ett stort engagemang. Vi jobbar nära våra kunder över hela Sverige, designar unika ljuslösningar för både inom- och utomhusmiljöer och samarbetar med både privata och offentliga sektorer. Ditt huvudsakliga fokus är att utifrån kundens önskemål designa nya ljuslösningar genom att ta fram ritningar, beräkningar och visualiserade förslag på projekt. Från ritningar till visualiseringar och erbjudanden blir du en del av resan från start till avslut. Du blir även en viktig del i vår produktutveckling då det är viktigt att våra nya produkter uppfyller alla ljustekniska krav.

Dina Uppgifter Inkluderar:

  • Designa och utveckla ljuslösningar baserat på kundens behov och önskemål.
  • Skapa ritningar, utföra beräkningar och producera visualiserade förslag för projekt.
  • Delta i produktutveckling för att säkerställa att våra nya produkter uppfyller högsta ljusdesignstandard.

Vem är du?

Vi välkomnar dig som delar vår passion för belysning och har en bakgrund inom ljusdesign eller elteknik. Erfarenhet av Dialux och AutoCAD är meriterande. Du behärskar svenska och har grundläggande engelskkunskaper.

Fördelar med Designlight

  • Möjligheten att vara en del av en framstående organisation som prioriterar innovation och   hållbarhet.
  • Engagerat och stöttande team som delar din passion för belysning.
  • Delaktighet i hela processen från idé till implementering.

Om oss

Designlight, i framkant av belysningsinnovation, befinner sig i en spännande tillväxtfas med nya arbetsmetoder och en utökad produktportfölj. Vårt dedikerade team skapar dagligen högkvalitativa och skräddarsydda belysningslösningar för kunder över hela Sverige. Vi tror på kraften av belysning för att förbättra människors välbefinnande och strävar efter hållbarhet och innovation i allt vi gör.

 

Designa din framtid med Designlight!

Personal Designlight

Plats:

På huvudkontoret i Moheda eller enligt överenskommelse

Kontakt:

Ulf Bärtås, 072-222 97 00  ulf.bartas@designlight.nu